Sinustako uusi Digitalkkari?

Haemme joukkoomme omaDigitalkkarit_HS.jpg-aloitteisia ja aktiivisia Digitalkkari-yrittäjiä. Tunnet omaksesi auttaa suomalaisia pienyrityksiä ja kuluttajia heidän digipulmissaan. Olet kiinnostunut ja osaava ratkaisemaan tekniset ongelmat niin tietokoneiden, puhelinten, digiboxien kuin muidenkin viihde-elektroniikan laitteiden parissa. Olet ulospäinsuuntautunut ja energinen, etkä pelkää uusien ovien avaamista tai puhelimeen tarttumista. Olet myyntihenkinen asiakaspalvelija ja haluat menestyä elämässäsi. Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, ota rohkeasti askel uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin!

Digitalkkarit on valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme kokonaisvaltaiset it-ratkaisut sekä kuluttajille että pienyrityksille. Palvelumme kattavat kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat: laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaan laitteet toimivat moitteettomasti. Digitalkkarit-ketjun omistaa suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj.

Digitalkkarit-konseptin jokainen prosessi on tarkkaan suunniteltu ja perustuu testattuihin käytöntöihin. Ketjumarkkinointi ja mallinnetut myyntiprosessit helpottavat Digitalkkarit-yrittäjiä saamaan aikaan riittävän määrän myyntiä. Säännöllisessä koulutuksessa painottuvat myynnin lisäksi digimaailman koulutus sekä koulutus asiakkaan kohtaamisessa. 

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja nyt etsimme osaavaan joukkoomme uusia franchising – yrittäjinä toimivia Digitalkkareita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoja eri paikkakuntien tilanteesta sekä Digitalkkarit-ketjusta antaa tuotepäällikkö Sari Ruuskanen, sari.ruuskanen@mpy.fi, 0440 190 484.

Hae Digitalkkari-yrittäjäksi