Huippujengi.jpg

Ketjupäällikkö, liity huippujengiin!

Haussa itsenäinen ja rohkea ketjupäällikkö vastaamaan valtakunnallisen Digitalkkarit -ketjun liiketoiminnasta ja sen kasvusta Suomessa. Digitalkkarit on suomalainen Franchising-ketju, joka tarjoaa kuluttajille ja pienyrittäjille digiarjen palveluja. Ketjulla on reilu kymmenen franchising-yrittäjää ja kumppaneina alan johtavat kodinkoneketjut.

Toivomme, että olet idearikas ja avoin toiminnan kehittäjä. Loistat ja innostat ihmisiä saavuttamaan parempia tuloksia. Varmistat, että MPY Palvelujen visio toimialan paras asiakaskokemus toteutuu ketjussa. Tärkeimmät yhteistyökumppanisi on Digitalkkari-yrittäjät ja jälleenmyyntikanavat.

Työssäsi sinua tukevat muut MPY:n huippujengiläiset, meitä on jo lähes 130, seitsemällä paikkakunnalla. Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Yrityskulttuurimme on avoin ja voit vapaasti valita työskentelypaikkasi.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tehtävästä Matias Bauerilta, matias.bauer@mpy.fi, puh. 0440193312. 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä. Täytä hakemus ja lähetä CV:si alla olevalla lomakkeella. Digitalkkarit-ketju on osa MPY Palvelut Oyj kuluttajaliiketoimintayksikköä ja Suomen Franchising-yhdistyksen jäsen. Lisätietoja toiminnasta ja tarjoamistamme palveluista www.mpy.fi/digitalkkarit.

Hakemus: ketjupäällikkö